Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Iaşi

Iaşi, Bvd. Primaverii nr. 36, cod postal 700173
Tel. (0232) 302.801 ; Fax (0232) 227.477
e-mail: contact@pasapoarteiasi.ro


 • Programarea prin e-mail: luni - vineri intre orele 09:00 - 14:00 (solicitarile efectuate in afara programului orar mentionat, sunt sterse automat, deci NU pot fi onorate); completand corect campurile obligatorii de mai jos (nume si prenume, email, data si locul nasterii / tara) si apasand butonul Trimite, veti primi in urmatoarele 3 zile lucratoare un raspuns de confirmare cu data si ora la care sa va prezentati la sediul nostru din Iasi, bd. Primaverii nr. 36 - camera 2 (va trebui sa verificati si in folderul SPAM / JUNK pentru a fi siguri ca primiti confirmarea).

 • !!! FOARTE IMPORTANT - inainte de a rezerva cititi Regulamentul de programare online (.pdf)

 • Cetatenii Republicii Moldova care au dobandit cetatenia romana, pot depune cererea de eliberare a pasaportului romanesc la Ambasada/Consulatele Romaniei din Chisinau, Balti si Cahul; deasemenea, pot ridica noile pasapoarte tot din R.Moldova; pentru a evita aglomeratia, este recomandat acest lucru avand in vedere ca Serviciul Pasapoarte Iasi este suprasolicitat in acest sens; verifica aici daca pasaportul este gata si poate fi ridicat de la sectia consulara !

 • PROGRAM SARBATORI: Vineri 18.04 orar 8:00-13:30, Luni 21.04 - INCHIS, incepand de Marti 22.04 program normal;
  * Joi 1 Mai si Vineri 2 Mai - INCHIS
 • Nume, Prenume*
  Email*
  Telefon

  Data si locul nasterii / tara *


  NOTA: campurile marcate cu * sunt obligatorii !!!

  • La data si ora comunicata de serviciul nostru va prezentati direct la preluarea imaginii - cam. 2 cu actele in original, chitantele si confirmarea programarii listata (printata), fara a mai fi necesar bon de ordine.

  • ATENTIE !!! Nu sunt luate in calcul solicitarile de programare care nu au completata corect adresa de email a expeditorului (ex. nume@yahoo sau nume@yaho.coom etc.) !!!

  • Localizare pe harta:

   View Larger Map