Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Iaşi

Iaşi, Bvd. Primaverii nr. 36, cod postal 700173
Tel. (0232) 302.801 ; Fax (0232) 227.477
e-mail: pasapoarte@prefecturaiasi.ro


 • Programarea prin e-mail (trimiteti un mesaj la adresa pasapoarte@prefecturaiasi.ro): luni - vineri intre orele 09:00 - 14:00; mesajul de solicitare trebuie sa contina: nume si prenume, nr. telefon, data si locul nasterii (tara) si numarul de persoane pentru care se solicita programarea; in urmatoarele 3 zile lucratoare veti primi un raspuns de confirmare cu data si ora la care sa va prezentati la sediul nostru din Iasi, bd. Primaverii nr. 36 - camera 2 (va trebui sa verificati si in folderul SPAM / JUNK pentru a fi siguri ca primiti confirmarea).

 • Regulament de programare online (.pdf)

 • Cetatenii Republicii Moldova care au dobandit cetatenia romana, pot depune cererea de eliberare a pasaportului romanesc la Ambasada/Consulatele Romaniei din Chisinau, Balti si Cahul; deasemenea, pot ridica noile pasapoarte tot din R.Moldova; pentru a evita aglomeratia, este recomandat acest lucru avand in vedere ca Serviciul Pasapoarte Iasi este suprasolicitat in acest sens; verifica aici daca pasaportul este gata si poate fi ridicat de la sectia consulara !

  La data si ora comunicata de serviciul nostru va prezentati direct la preluarea imaginii - cam. 2 cu actele in original, chitantele si confirmarea programarii listata (printata), fara a mai fi necesar bon de ordine.

  !!! NOU !!! Incepand cu data de 2.06.2014 puteti opta pentru livrarea pasaportului direct acasa, prin Sameday Courier, pentru numai 8,68 ron (tva inclus); oriunde in Romania, plata la livrare!


     

  Localizare pe harta:


  View Larger Map