Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Iaşi

Iaşi, Bvd. Primaverii nr. 36, cod postal 700173
Tel. (0232) 302.801 ; Fax (0232) 227.477
e-mail: pasapoarte@prefecturaiasi.ro


 • Programarea prin e-mail (trimiteti un mesaj la adresa pasapoarte@prefecturaiasi.ro): luni - vineri intre orele 09:00 - 14:00; mesajul de solicitare trebuie sa contina: nume si prenume, nr. telefon, data si locul nasterii (tara) si numarul de persoane pentru care se solicita programarea; in urmatoarele 3 zile lucratoare veti primi un raspuns de confirmare cu data si ora la care sa va prezentati la sediul nostru din Iasi, bd. Primaverii nr. 36 - camera 2 (va trebui sa verificati si in folderul SPAM / JUNK pentru a fi siguri ca primiti confirmarea).
 • Începând cu data de 17.06.2015, datorită numărului mare de solicitări, diferenţa dintre data transmiterii mesajului de solicitare pentru programare prin e-mail si data la care veti fi programat este de aproximativ 30 de zile!!!!
 • !!! Atentie: e-mail-urile prin care se solicita programarea, transmise in afara intrevalului orar mentionat, nu pot fi luate in considerare!


 • Regulament de programare online (.pdf)

 • Cetatenii Republicii Moldova care au dobandit cetatenia romana, pot depune cererea de eliberare a pasaportului romanesc la Ambasada/Consulatele Romaniei din Chisinau, Balti si Cahul; deasemenea, pot ridica noile pasapoarte tot din R.Moldova; pentru a evita aglomeratia, este recomandat acest lucru avand in vedere ca Serviciul Pasapoarte Iasi este suprasolicitat in acest sens; verifica aici daca pasaportul este gata si poate fi ridicat de la sectia consulara !

  La data si ora comunicata de serviciul nostru va prezentati direct la preluarea imaginii - cam. 2 cu actele in original, chitantele si confirmarea programarii listata (printata), fara a mai fi necesar bon de ordine.

  Poşta Română te ajută să salvezi timp!!! Alege să primeşti paşaportul direct la tine acasă. Opţiune disponibilă pentru numai 7, 97 lei (TVA inclus), oriunde în ţară, plata făcându-se la livrare!


     

  Localizare pe harta:


  View Larger Map